-

Over FYM

FYM (Free your Mind) trainingen biedt Mindfulness training, workshops en coaching specifiek gericht op omgaan met werkstress voor bedrijven en particulieren. De programma's en workshops zijn erop gericht om momenten van Mindfulness door de dag heen te creëren, om beter met druk en situaties op de werkvloer om te kunnen gaan 

-

Aanbod trainingen

Mindfulness in the workplace
Training: Integrate Mindfulness in a busy life
Werkstress Workshop
Losse Mindfulness lessen
1-op-1 Mindfulness coaching

-

Over de trainer

Ik ben Marjolein Bulsink, oprichter van FYM en Mindfulness trainer. 

Omdat de 8-weekse mindfulness training (MBSR) mij zoveel heeft opgeleverd, wil ik deze beoefening ook overdragen. Ik heb daarom bij het Centrum voor Mindfulness de teacher opleiding gevolgd en vervolgens ook de training WorkplaceMT (training aangepast aan incompany setting). Onder de naam FYM (Free Your Mind) trainingen geef ik sinds maart 2016 Mindfulness trainingen aan groepen, individueel en incompany. 

Ik heb zelf jarenlang in een corporate omgeving gewerkt en ken de stress en frictie die erbij komt kijken. Deze ervaring neem ik mee in mijn trainingen en mijn manier van werken. Als trainer (en als mens) ben ik open, invoelend en geïnteresseerd. Ik ben er niet om je te vertellen hoe het moet, maar begeleid je in je trainingsproces. Jij bent degene die zelf oefent en je ontwikkeling in handen hebt. Eigen leerervaringen zijn veel krachtiger dan lessen die een ander je vertelt.  Ik hou ervan om de trainingen luchtig te houden, met ruimte voor een grapje, concreet en toepasbaar.

Om de kwaliteit van trainers te waarborgen, is er een vakvereniging (VMBN) en accreditatie voor trainers die aan alle opleidingseisen voldoen. Ik ben aangesloten bij de VMBN en gecertificeerd in de hoogste categorie, cat.1

-

Prijzen

Mindfulness in the workplace

Prijs: op aanvraag

Training: Integrate Mindfulness in a busy life

Prijs: 400 euro incl. BTW per deelnemer

Werkstress Workshop

Prijs: op aanvraag

Losse Mindfulness lessen

Prijs: op aanvraag

1-op-1 Mindfulness training

Prijs: 75 euro incl. BTW per sessie (1,5 uur)

-

Contact

Heb je vragen over een van de trainingen of zoek je een training of workshop op maat?
Neem contact met me op via mail of telefoon