Info & kosten

Info aanmelden

Als je je wil aanmelden voor een van de trainingen, stuur me dan een mailtje via het contactformulier. Ik maak dan een afspraak met je voor een  telefonische intake van ongeveer 20 minuten. In die intake kijken we samen of de training op dit moment bij je aansluit en het daadwerkelijk is wat je zoekt. Mochten we beiden het gevoel hebben dat dit zo is, dan ontvang je van mij de welkomstmail met verdere instructies en de factuur (te voldoen voor aanvang van de training).

Voor mindfulness among friends geldt, dat iedere deelnemer zich individueel aanmeldt. Ik maak vervolgens met ieder individueel een telefonische afspraak. Uiteindelijk is het een individuele training en is het belangrijk dat ieder voor zichzelf duidelijk weet wat de training inhoudt. Wil je de training bij jou thuis hosten, dan spreek ik daarover de details met je door.

 

 

Kosten

8-weekse groepstraining

8 trainingen van 2,5 uur en stiltedag, inclusief werkboek en audio meditaties

325 euro incl. BTW per individuele deelnemer (minimaal 3, maximaal 8 deelnemers)

 

Mindfulness among friends

8 trainingen van 2,5 uur en stiltedag, inclusief werkboek en audio meditaties

*Als host krijg je 75 euro korting*

3 deelnemers: 299 euro incl. BTW per deelnemer

4 deelnemers: 275 incl. BTW per deelnemer

5 deelnemers: 249 incl. BTW per deelnemer

6 deelnemers: 225 incl. BTW per deelnemer

Ik reken ook deze trainingen per deelnemer omdat ik het belangrijk vind dat er genoeg ruimte is voor persoonlijk begeleiding. Iedereen meldt zich dan ook los aan en ik zal met iedereen apart een telefonisch intake-gesprek voeren om kennis te maken.

 

Individuele training (thuis)

8 trainingen van 2 uur inclusief werkboek en audio meditaties

550 euro incl. BTW